800 g Kartul
0,230 g Porgand
0,050 g Sibul
0,150 g Hernes
0,300 Lihakas veiselihasardell ( Rakvere LK )
0,025 Või
2 tk Puljongikuubik
3 tk Looberileht
Sool, pipar
Pese, koori ja tükelda kartul, pane kuuma vette keema, lisa looberileht, sool ja puljongikuubik. Pese porgandid hoolega, vajadusel koori. Lõika 5 mm seibideks. Tükelda ka sibul .
Kuumuta pannil või, lisa porgandirattad ja sibul. Kuumuta keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades , siis lisa porgandi ja sibula segu kartuliga ühe potti. Lisa juurde ka hernes. Sega aeg-ajalt.
Lisa viilutatud sardell, mille võid ennem ka pannil läbi praadida. Lase keema ja kui köögiviljad pehmed on roog valmis . Oma maitse järgi sool ja pipar .
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar