pühapäev, 28. detsember 2014

FRIKADELLISUPP

Frikadellid:
300 g hakkliha
100 ml riivsaia
1 muna
1 sibul,riivi
sool,pipar
Supp:
6 kartulit
100g tangu
1 paprika
3 porganit
15g sibul
0,070 g porru
1-2 loober
Terapipar, sool

Valmistusviis
SUPP : Tükelda maitseviljad ja kuumuta kergelt võis.
Pane vesi keema, lisa tangud ja natuke hiljem kartulikuubikud, hautatud maitseviljad lisada umbes 15 min pärast, kui kartul ja tang valmis lisa frikadellid.
Maitsesta supp soolaga, pipraga ja keeda valmis.
FRIKADELLID: Klopi hakkliha munaga, lisa hakitud sibul ja maitseained ning sega sitkeks massiks.
Massist veereta märgade kätega väikesed kuulikesed.(Küpsed frikadellid tõusevad pinnale).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar