pühapäev, 28. detsember 2014

Liharull

500 g sea välisfileed
2 dl rõõsk koor
Täidis:
3 porgand tükeldatud peenikesteks ribadeks
1 suurm sibul
1 paprika ribadena
soola
pipart

Lihaviilud võib sisemise külje pealt määrida enne täidise panekut sinepiga.

Lõika liha ristikiudu kaheksaks tükiks. Pane need kahe kile vahele ja vasarda lihahaamriga õhukeseks. Lõika porgand, paprika ja sibul ning pruunista õlis. Aseta iga lihatüki keskele pruunistatud köögiviljad. Rulli liha kokku ning kinnita puust kokteilitikuga. Prae rullid ümbertringi pruuniks ja lao tihedalt väikesse keedunõusse. Kastmeks pruunista peenestatud sibul ja porgand õlis. Lisa 1 dl vett ja rõõsk koor, maitsesta soola-pipraga. Kalla kaste rullidele ning hauta madalal kuumusel vähemalt 30-40 minutit või kuni liha on pehme.
Serveeri keedetud kartulite ja maitse rohelisega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar