teisipäev, 24. veebruar 2015

Magushapu kanapada


400 g Kanafilee
1 sl Sojakaste
0.5 dl Õli
2 Küüslauküünt
2 tk Porgand
60 g Porru
2 tk erivärvilised paprikad
2 tk Sibul
1 väike purk ananassitükid omas mahlas
150 ml Tere vahukoor 35%
1 spl jahu
Lõika broilerifilee ribadeks ja sega sojakastmega, lase 10 minutit maitsestuda. Haki küüslauguküüned. Lõika porgandid, porru, paprikad ja sibulad ribadeks. Kuumuta wok-pannil õli, pruunista broilerifileed kahes jaos. Tõsta liha potti .
Lisa pannile veidi võid,pruunista küüslauku ja köögivilju paar minutit. Pane köögiviljasegu liha juurde , sega läbi ja kalla peale ananassitükid koos mahlaga ja lisa vett . Oma maitse järgi soola, suhkurt natuke ja pipart. Mina lisasin juurde veel ingveri küüslaugu tšilli kastet(aga see maitse asi) . Keeda kuni köögiviljad ja liha on pehmed. Sega oma vahel vahukoor ja jahu . Vala segu vaikselt kastmele ja samal ajal sega ning aja keema .
Serveeri kohe keedetud riisiga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar