laupäev, 17. jaanuar 2015

Kartulisupp küüslauguleivaga


6-8 kartulit
2 porgandit
1 sibul
5-7 ilma koorikuta leivaviilu
5-7 küüslauguküünt
1 spl rasva
2 looberilehte
suhkur
sool
pipar
või
Kuumuta pannil sibulatükid ja porgand. Pane kartul keema lisa juurde porgand ja sibul. Maitsesta soola, pipra ja looberilehega ning keeda kartul pehmeks.
Tõsta kartulitükid ja porgand välja ja püreesta .  Ja siis lisa keeduleeme sisse tagasi, sega .

Lõika leib 3x3 cm suurusteks kuubikuteks ja rösti kuumas rasvas. Riputa leivakuubikutele hakitud ja suhkruga segatud küüslauk.  Serveeri supp ja peale küüslauguleivad. Ja kui on maitserohelisd võib ka seda juurde lisada .


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar